Kosttilskud som proteiner og kreatin – Hvor kan jeg købe det billigst?

Der er efterhånden rigtig mange muligheder for at købe kosttilskud på det danske marked. Flere og flere webshops dukker op i søgeresultaterne, endda Helse butikker er begyndt at sælge kosttilskud. På trods af den store konkurrence der efterhånden er blevet i branchen, er priserne sjovt nok ikke reguleret derefter. Der er utrolig mange webshops som reklamerer med billig proteinpulver, men hvor prisen er lig alle deres konkurrenter. De danske butikker med kostilskud som har nogle tilbud som er til at tage og føle på er listet i en sammenligning længere nede. Her kan blandt andet nævnes Bodystore.dk, der tit har nogle gode tilbud, her er det specielt deres produktlinje fra Star Nutrition som ligger i den lave ende af prislejet. Svenskkosttilkud.dk har også deres eget proteinpulver i den samme prisklasse som pulveret fra Star Nutrition. Bodylab.dk er kun ca. 20 kr. dyrere på trods af at Bodylab nok er det mest kendte mærke herhjemme og deres produkter forhandles tit af andre, såsom mindre fitness centre o.lign.

MyProtein.com – Proteinpulver fra England

Selvom 150 kr. for 1 kg proteinpulver ikke er meget, kan det alligevel løbe om i mange penge for den seriøse atlet. Derfor er man villig til at lede længe efter mindre besparelser og gode tilbud, når det kan ende med store summer på måned- eller årsbasis. Men, men, men… Smag og konsistens er stadig alfaomega for mig, da den daglige indtagelse gerne skulle være en behagelig oplevelse :)
Derfor blev jeg ovenud lykkelig første gang jeg opdagede den engelske producent MyProtein.com. Jeg var meget i tvivl om hvorvidt det ville fungere at bestille kosttilskud hjem helt fra England, men jeg må indrømme at jeg ikke bruger andet nu.

Der er faktisk kun være positive fordele ved at bestille proteiner og kreatin fra England. Det er både billigere end de billigste herhjemme, og så er det efter min overbevisning en del bedre kvalitet. Det er super letopløseligt og klumper overhovedet ikke, ikke engang med lidt væske. Et andet plus er, at det smager vildt godt, er specielt helt pjattet med deres Chocolat Smooth, eller Strawberry Cream. Fragten er næsten det bedste, på trods af at det sendes fra England, koster det maks 50 kr. og det er inklusiv tracking, hvor du følger med i hele processen. Sidste gang jeg bestilte gik der ca. 3 dage før jeg havde produkterne hjemme.

Det sidste køb jeg gjorde hos MyProtein.com var en af deres virkelig gode pakke tilbud. Jeg købte pakken Lean Essentials Bundle, som indeholdte følgende:

 • 1kg proteinpulver
 • 250g. kreatinpulver
 • 90 kapsler thermopure – Fedtforbrændings tabletter
 • 60 multi vitaminer

Det kostede mig i alt 265 kr. inkl. forsendelsen til Danmark. Se det synes jeg er mega billigt, for noget i så god kvalitet. Se pakken her
myprotein-proteinpulver

Sammenlignig af Proteinpulver priser

Der er som tidligere nævnt utrolig mange afsendere af kosttilskud på det danske marked, og det kan nogen gange godt være rigtig svært at vælge i mellem dem. Jeg har derfor prøvet at opstille et hurtigt overblik af den samme type produkt og mængde, for at give en indikation om hvor meget du får for pengene. Jeg har taget udgangs i det billigste mærke, da det tit er prisen som er en afgørende faktor for et køb som dette.

Hvor finder du det billigste Protein pulver

Bodylab.dk Svenskkosttilskud.dk Bodystore.dk MyProtein.com
whey100_01-p1kg Bodylab Whey 100Pris: 169 kr.Se mere core_protein_16261kg Core ProteinPris: 149 kr.Se mere core_protein_16261kg Star Nutrition WheyPris: 149 kr.Se mere 10530943-1356344912-7520421kg Impact Whey ProteinPris: 128 kr.Se mere
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Kosttilskud som proteiner og kreatin - Hvor kan jeg købe det billigst?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

2 thoughts on “Kosttilskud som proteiner og kreatin – Hvor kan jeg købe det billigst?

 1. Det skal dog nævnes, at man ikke får proteinpulver med smag når man køber den proteinpulver til 128/kg fra MyProtein.com så det er jo lidt træls og så løber den alligevel op i samme pris som de andre.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Hej Jen, det er korrekt at det koster lidt mere hvis du skal have med smag hos MyProtein.com. Hvis du vælger en smagsvariant, kommer prisen op på 140 kr. Det er stadig billigere end de andre, og så synes jeg personligt at kvaliteten er langt bedre. Derfor er min personlig anbefaling stadig MyProtein ;)

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>